Parafarmàcia

Farmaherbolis és una parafarmàcia especialitzada en productes naturals I d’herbolari. Trobareu una àmplia selecció de suplements alimentaris, productes de bellesa, fitoteràpia i altres productes saludables per al vostre benestar.

Higiene bucal

Desde cepillos de dientes y pastas dentales hasta enjuagues y sedas dentales, tenemos todo lo que necesitas para mantener la tu sonrisa saludable y radiante.

Benes

Comptem amb benes de diferents mides i materials per adaptar-se a les vostres necessitats. Sigui per a esports, lesions o cura postoperatòria, les nostres benes us brindaran el suport i la compressió necessaris.

Tirites

A la nostra parafarmàcia trobaràs una àmplia selecció de tiretes per protegir i curar ferides. Des de tiretes clàssiques fins a models especials per a nens i esportistes.

Tovalloles d'un sol ús

Aquestes tovalloles són pràctiques i higièniques, ideals per a ús en viatges, activitats a l’aire lliure o en situacions on la neteja és primordial.

Esponges sabonoses

Les nostres esponges estan dissenyades amb materials suaus i resistents, ideals per netejar i exfoliar la pell de manera suau i efectiva.

Calces menstruals

Aquestes calces estan dissenyades per brindar-te una protecció segura i còmoda durant el teu període menstrual.

Calçat destinat al benestar patològics del peu

El calçat destinat al benestar sovint incorpora un amortiment addicional a la planta del peu per reduir la pressió i l’impacte en les àrees problemàtiques.

Altres

serveis

Beneficis productes

naturals

Oferim una àmplia gamma de productes d’alta qualitat per a la vostra salut i cura personal. Estem compromesos en oferir solucions efectives i confiables per a totes les vostres necessitats de salut i bellesa.