Herbodietètica

Aplicació d’herbes i plantes a la dieta i la nutrició amb l’objectiu de millorar la salut i el benestar. Podeu involucrar l’ús d’ingredients herbals en la preparació d’aliments, tes, suplements dietètics i altres productes per promoure la salut en general.

Granel plantes medicinals

Les plantes medicinals són aquelles que es fan servir amb finalitats terapèutiques o curatives. Sovint, s’utilitzen les seves parts com arrels, fulles, flors o fruits per a preparar infusions, olis, ungüents i altres productes naturals. Comprar plantes medicinals a granel pot ser una manera de tenir accés a ingredients naturals per a la preparació de remeis casolans o per a ús personal.

Preparats plantes medicinals

Les plantes medicinals són plantes que s’utilitzen per a fins terapèutics o medicinals, ja sigui per tractar malalties o promoure la salut. Les propietats medicinals de les plantes solen estar associades als compostos químics que contenen, com ara els fitoquímics, olis essencials, antioxidants i altres constituents bioactius.

Altres

serveis

Beneficis productes

naturals

Oferim una àmplia gamma de productes d’alta qualitat per a la vostra salut i cura personal. Estem compromesos en oferir solucions efectives i confiables per a totes les vostres necessitats de salut i bellesa.