Osteopatia

Tractament en el qual sumarem estiraments d’osteopatia en finalitzar una sessió de quiromassatge per ajudar a equilibrar el cos.

Shiatsu

Massatge terapèutic japonés que consisteix en la digitopressió aplicada en tot el el cos).

Punts gatell

La seva finalitat és trobar y desontracturar mediant pressió punts clau de les zones lesionades i evitar la seva repercusió en les cadenes musculars.

Cyriax

Massatge transvers profund muscular que combina la digitopressió i els estiraments.

Pedres Herbals

S’aplica substituint les mans amb bossa de roba calentes que en el seu interior contenen herbes aromàtiques i plantes medicinals.

Ventoses de foc -Quiromassatge+ventoses

Es comença amb un quiromassatge de preparació, continuant amb teràpia xinesa, consisteix fer el buit amb el foc en unes ventoses de vidre que exerseixen pressió aplicad sobre qualsevol part del còs.

Sistema respiratori

Deportiu

La seva funció és tractar a l’esportista per millorar el rendiment i prevenir lesions.

Lessions Deportives

El seu tractament es realitza sobre lesions causades per la pràctica esportiva.

Estiraments aplicats al massatge

Consisteix en la Flexibilitat movilitat articular i l’elesticitat sobre el cos.

Vendatge neuromuscular

Col·locació de venes neuromusculars col·locats sobre lesions i contractures en finalitzar el massatge.

Agulles intradèrmiques

Es combina al massatge amb la utilització d’agulles intradèrmiques col·locades sobre lesions i contractures.

Acupuntura

És un massatge estimulant sobre els punts meridians per la posterior col·locació de l’acupuntura.

Auriculoteràpia

Inserció d’agulles, xinxetes o llavors en el pavelló auditiu.

La combinació d’Auriculoteràpia i Acupuntura és una poderosa estratègia terapèutica que aprofita les propietats de les dues tècniques de medicina tradicional xinesa per promoure la salut i l’equilibri al cos. 

L’Auriculoteràpia implica estimular punts específics al pavelló auricular, que es considera un microsistema del cos amb connexions a diferents òrgans i sistemes. 

D’altra banda, l’Acupuntura implica la inserció d’agulles a punts clau del cos per influir en el flux d’energia vital (Qi) i tractar diverses afeccions.

Les pedres calentes són una teràpia geotermal que implica l’ús de pedres energètiques escalfades per realitzar massatges terapèutics. Aquesta pràctica combina els beneficis del massatge amb les propietats curatives de les pedres per proporcionar relaxació profunda i alleugeriment de la tensió muscular.

Durant la sessió de pedres calentes, les pedres es col·loquen a diferents punts del cos i també s’utilitzen per dur a terme massatges amb moviments suaus. Les pedres calentes alliberen calor gradualment, ajudant a relaxar els músculs tensos i a millorar la circulació sanguínia.

El Xampi és un massatge Ayurvèdic d’origen indi que se centra a la zona cranial i facial. Aquesta tècnica tradicional ofereix relaxació i benestar mitjançant moviments suaus i específics aplicats al cuir cabellut, la cara i el coll.

Durant una sessió de Xampi, el terapeuta utilitza moviments de massatge, fregament i pressió a diferents punts de la zona cranial i facial. Aquesta pràctica busca equilibrar l’energia vital (coneguda com a “Prana” o “Qi“) en aquestes àrees, alleujar la tensió muscular i estimular la circulació sanguínia.

L’estrenyiment és un problema comú del sistema digestiu que es caracteritza per la dificultat per evacuar les femtes de manera regular i fàcil. El massatge mediant pressió progressiva sobre la zona intestinal i abdominal pot ser una tècnica útil per alleujar aquesta condició i promoure la regularitat intestinal.

Aquest tipus de massatge pot ajudar a estimular el moviment peristàltic dels músculs dels intestins i promoure el trànsit intestinal. La pressió aplicada durant el massatge pot contribuir a l’eliminació de gasos acumulats i a l’afavoriment de l’avançament de les femtes a través del sistema digestiu.

El massatge egipci és una tècnica de massatge relaxant, mística i ancestral que es basa en les tradicions i pràctiques de la cultura egípcia.

Aquest tipus de massatge utilitza essències, olis aromàtics i tela de llí per crear una experiència relaxant i enriquidora per al cos i la ment. Aquesta tècnica se centra a proporcionar una sensació de benestar, alliberament de l’estrès i connexió amb l’energia vital.

Anticel·lulític

S’exerceix una pressió i un moviment sobre el lloc a tractar

Maderoteràpia

S’exerceix una pressió i un moviment sobre el lloc a tractar.

Amb la cadira Amma

És un tipus de massatge que es realitza amb la persona (vestida i seguda) en una cadira ergonòmica de massatge. Les tècniques més utilitzades són les que deriven del Shiatsu.

Reiki

La hipertensió, o pressió arterial alta, és una condició en què la força del flux sanguini contra les parets de les artèries és massa alta, cosa que pot augmentar el risc de problemes cardiovasculars.

Els complements alimentaris per a la hipertensió solen contenir nutrients i compostos que poden influir en la regulació de la pressió arterial i la salut cardiovascular en general.

Altres

serveis

Beneficis productes

naturals

Oferim una àmplia gamma de productes d’alta qualitat per a la vostra salut i cura personal. Estem compromesos en oferir solucions efectives i confiables per a totes les vostres necessitats de salut i bellesa.