Complements alimenticis

Farmaherbolis ofereix una varietat de complements alimentaris naturals dissenyats per promoure el benestar i la salut en àrees específiques, com ara el sistema immunitari, la digestió, el sistema cardiovascular i més.

Sistema Nerviós

El nostre compromís és brindar-te una gamma de complements alimentaris especialment dissenyats per nodrir i enfortir el teu sistema nerviós, permetent enfrontar l’estrès quotidià i els desafiaments de la vida moderna amb calma i serenitat.

Intelectual

Els nostres complements alimentaris estan formulats per millorar la teva capacitat d’enfocament, permetent enfrontar les teves tasques diàries amb claredat i determinació.

Visió

A la nostra parafarmàcia trobaràs una àmplia selecció de tiretes per protegir i curar ferides. Des de tiretes clàssiques fins a models especials per a nens i esportistes.

Ungles, dents, cabell i pell

T’oferim la nostra exclusiva línia de complements alimentaris dissenyats per a cuidar i nodrir els teus ulls, dents, cabell i pell, ajudant-te a assolir una aparença radiant i una sensació de confiança inigualable.

Muscular

Farmaherbolis, sabem que la teva salut muscular és essencial per portar una vida activa i plena. Per això, et presentem la nostra exclusiva línia de complements alimentaris dissenyats per nodrir i enfortir els teus músculs, ajudant-te a assolir els teus objectius de benestar físic i vitalitat.

Sistema respiratori

Faringitis-Laringitis

Complements alimentaris per a laringitis i faringitis pot ser útil per proporcionar nutrients específics que poden ajudar en la recuperació i enfortiment del sistema immunitari.

Sinusitis

Els complements alimentaris per a la sinusitis inclouen nutrients i compostos que donin suport a la funció immunològica, redueixin la inflamació i promoguin la salut de les vies respiratòries.

Amigdalitis

Un complement alimentari per a l’amigdalitis pot ajudar a enfortir el sistema immunitari, alleujar la inflamació i promoure la recuperació de les amígdales.

Gola i Bronquitis

Un complement alimentari per tractar els símptomes de gola irritada i bronquitis pot incloure nutrients i compostos que donin suport al sistema immunitari, redueixin la inflamació i promoguin la salut respiratòria.

Digestives

Gastritis

Inclouen nutrients i compostos que ajudin a alleujar els símptomes de la inflamació i el malestar estomacal associats amb aquesta condició.

Probióticos, Glutamina, Vitamina B12…

Males digestions

Un complement alimentari per millorar les males digestions pot incloure nutrients i compostos que donin suport a la funció digestiva, alleugin la inflamació i promoguin la salut gastrointestinal.

Colon irritable

Un complement alimentari per a la síndrome de l’intestí irritable (SII) pot incloure nutrients i compostos que ajudin a alleujar els símptomes i millorar la funció gastrointestinal.

Per exemple els probiòtics poden ajudar a equilibrar la microbiota intestinal i millorar els símptomes del SII, especialment en casos de predomini de símptomes de diarrea.

La fibra soluble, com el psyllium, pot ajudar a regular el trànsit intestinal i alleujar el restrenyiment o la diarrea.

El restrenyiment es deu a una manca de moviment regular dels intestins, cosa que resulta en evacuacions infreqüents i dificultoses. Per combatre’l, és important:

Consumir fibra: Augmentar la ingesta d’aliments rics en fibra, com ara fruites, verdures i grans sencers, per promoure excrements més suaus i regulars. A més de consumir complements alimentaris.

Beure aigua, fer exercici, establir hàbits i reduir l’estrès poden ajudar a eliminar el problema.

Producte dissenyat per donar suport a la salut i el funcionament del fetge. 

El fetge és un òrgan vital que realitza funcions crítiques, com ara la desintoxicació del cos, la producció d’enzims i la síntesi de proteïnes. Un suplement hepàtic pot contenir nutrients i compostos específics que ajuden a mantenir la funció hepàtica saludable i protegir el fetge de danys.

Un complement alimentari per al fetge és un producte dissenyat per donar suport a la salut i el funcionament òptim del fetge. 

El fetge és un òrgan vital que exerceix una varietat de funcions essencials, inclosa la desintoxicació, la producció d’enzims i la síntesi de proteïnes.

Un complement alimentari per al colesterol és un producte dissenyat per ajudar a mantenir nivells saludables de colesterol al cos. 

El colesterol és una substància greixosa essencial que es troba a totes les cèl·lules del cos i exerceix un paper fonamental en diverses funcions, inclosa la formació de membranes cel·lulars i la producció d’hormones.

Un complement alimentari per als triglicèrids és un producte dissenyat per ajudar a mantenir nivells saludables de triglicèrids al cos. 

Els triglicèrids són un tipus de greix que es troba al torrent sanguini i s’emmagatzemen a les cèl·lules greixos com a font d’energia.

Sistema Immunitari

Un complement alimentari per al sistema immunitari és un producte dissenyat per recolzar i enfortir la funció del sistema immunitari, que és responsable de defensar el cos contra les infeccions i malalties. Aquests complements solen contenir nutrients i compostos que es creu que tenen propietats immunomoduladors i ajuden a mantenir una resposta immunitària saludable.

Diabètis

La diabetis és una malaltia crònica en què el cos té dificultats per regular adequadament els nivells de glucosa en sang. Els complements alimentaris per a la diabetis solen contenir nutrients i compostos que poden influir en la regulació del sucre a la sang i a la salut metabòlica.

Vascular

La salut vascular és fonamental per a un flux sanguini adequat, el lliurament de nutrients i oxigen a les cèl·lules, i la prevenció de problemes cardiovasculars.

Els complements alimentaris per a la salut vascular solen contenir nutrients i compostos que poden contribuir a mantenir les artèries flexibles, reduir la inflamació i promoure la circulació sanguínia saludable.

Hipertensió

La hipertensió, o pressió arterial alta, és una condició en què la força del flux sanguini contra les parets de les artèries és massa alta, cosa que pot augmentar el risc de problemes cardiovasculars.

Els complements alimentaris per a la hipertensió solen contenir nutrients i compostos que poden influir en la regulació de la pressió arterial i la salut cardiovascular en general.

Hipotensió

La hipotensió és una condició en què la pressió arterial és més baixa del normal, cosa que pot causar símptomes com marejos, fatiga i desmais.

Els complements alimentaris per a la hipotensió solen contenir nutrients i compostos que poden ajudar a millorar la circulació sanguínia, augmentar el to vascular i promoure una pressió arterial més saludable.

Diurètriques

Un complement alimentari amb propietats diürètiques és un producte dissenyat per ajudar a augmentar l’eliminació de líquids del cos, principalment a través de l’orina. Aquests suplements poden ser útils en situacions en què cal reduir la retenció de líquids, com en casos d’inflor, edema o hipertensió. Els complements diürètics solen contenir ingredients que promouen l’eliminació de sodi i aigua, cosa que pot ajudar a alleujar la sensació d’inflor.

Drenats

Un complement alimentari per a drenatge són dissenyats per ajudar el cos a eliminar toxines i líquids acumulats, generalment a través del sistema limfàtic i renal. Aquests suplements sovint contenen ingredients que es creu que promouen l’eliminació de deixalles i líquids a l’excés, ajudant així a reduir la retenció de líquids i a millorar la funció del sistema de drenatge natural del cos.

Aprimadors

Aquests productes ajuden en el procés de pèrdua de pes en proporcionar nutrients específics, compostos naturals o ingredients que es creu que poden influir en el metabolisme, la crema de greix, el control de la gana i altres aspectes relacionats amb la reducció de pes.

Àcid Úric

L’àcid úric és un compost químic que es forma com a resultat del metabolisme de les purines, que són substàncies presents en certs aliments. Nivells elevats d’àcid úric en sang poden portar a la formació de vidres a les articulacions i causar una afecció coneguda com a gota.

 

Els complements alimentaris per a l’àcid úric solen contenir ingredients que poden ajudar a regular els nivells d’àcid úric, prevenir l’acumulació de vidres i promoure la salut de les articulacions.

Sistema Urinari

Un complement alimentari per al sistema urinari és un producte dissenyat per promoure la salut i el funcionament òptim del sistema urinari, que inclou els ronyons, la bufeta i les vies urinàries. El sistema urinari exerceix un paper fonamental en l’eliminació de deixalles i toxines del cos, així com en l’equilibri de líquids i electròlits.

Cistitis

Un complement alimentari per a la cistitis és un producte dissenyat per ajudar a prevenir i alleujar els símptomes d’aquesta inflamació de la bufeta, que sovint està associada amb infeccions bacterianes. Aquests suplements solen contenir ingredients que es creu que tenen propietats antibacterianes, antiinflamatòries i diürètiques, per tal de promoure la salut del sistema urinari i reduir el risc d’infeccions recurrents.

Ronyó

Un complement alimentari per als ronyons és un producte dissenyat per promoure la salut i el funcionament òptim dels ronyons, que són òrgans vitals responsables de filtrar la sang, eliminar deixalles i toxines, i regular l’equilibri de líquids i electròlits al cos.

Infecció Urinària

Ajuden a prevenir i alleujar els símptomes de les infeccions del tracte urinari (ITU), que són causades comunament per bacteris que ingressen al sistema urinari i poden afectar la bufeta, la uretra i els ronyons. Aquests suplements solen contenir ingredients que es creu que tenen propietats antibacterianes, antiinflamatòries i diürètiques, per tal de promoure la salut del sistema urinari i reduir el risc d’infeccions recurrents.

Reproductor

Els complements per al sistema reproductor solen contenir ingredients que es creu que tenen propietats que poden donar suport a la salut hormonal, la funció reproductiva i el benestar general en relació amb la reproducció.

Productes ecològics

Els productes ecològics són aquells que es produeixen continuant pràctiques agrícoles i de fabricació que respecten i promouen la sostenibilitat ambiental, la salut del sòl, la biodiversitat i la salut humana. Aquests productes es conreen o elaboren utilitzant mètodes naturals i evitant l’ús de substàncies químiques sintètiques, pesticides, fertilitzants sintètics i organismes modificats genèticament (OMGs).

Preparats Flors de Bach

Els preparats de Flors de Bach són un tipus de teràpia floral desenvolupada pel metge i investigador britànic Edward Bach a la dècada de 1930. Aquests preparats consisteixen en infusions de flors silvestres i plantes seleccionades, que s’utilitzen amb el propòsit de tractar desequilibris emocionals i millorar el benestar emocional i mental de les persones.

Altres

serveis

Beneficis productes

naturals

Oferim una àmplia gamma de productes d’alta qualitat per a la vostra salut i cura personal. Estem compromesos en oferir solucions efectives i confiables per a totes les vostres necessitats de salut i bellesa.